Ota yhteyttä

Rekry

Tarjoamme

  • kilpailukykyisen palkkauksen ja edut
  • mukavat työkaverit
  • nuorekkaan ja kasvavan yrityksen, jossa voi kehittää ja kehittyä

Projektinhoitajaksi Afireen?

Haemme pääkaupunkiseudulle paikallista projektinhoitajaa. Voit olla kannuksesi hankkinut konkari tai uusiin tehtäviin tähtäävä alan osaaja. Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, halua toimia esimiehenä, paineensieto- ja organisointikykyä, alan käytännönkokemusta, hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen vastaavista työtehtävistä sekä tehtäviin soveltuvan koulutuksen tai halun kouluttautua työnohessa (esim työteknikko).

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 8.3.: antti@afire.fi.

Lisätietoja tehtävästä: toimitusjohtaja Antti Virtanen 050-69999

 

Asentajaksi Afireen?

Etsimme huippuasentajia yrityksemme palvelukseen! Huippuasentaja on kokenut (kokemus sammutusjärjestelmistä min. 5 v.), ahkera ja aikaansaava, motivoitunut, ammattitaitoinen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä.

Huippuasentaja, ota yhteyttä! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätiedot: Antti Virtanen p. 050 69999 tai antti.virtanen@afire.fi
Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla: antti.virtanen@afire.fi

 


 

Projektinhoitaja

Haimme projektinhoitajaa Lahden toimipisteeseen sammutusjärjestelmäprojektien toteutukseen. Saimme lukuisia hakemuksia ja kiitämme kaikkia hakemuksensa lähettäneitä! Valitsimme tehtävään Tomi Hämäläisen, jonka kokemuksen alalta ja jatkokouluttautumisen katsoimme tukevan tällä hetkellä parhaiten organisaatiomme kehitystä.