Ota yhteyttä

Palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden parhaimmat sammutusratkaisut eri käyttötarkoituksiin. Asennamme ja suunnittelemme perinteisiä sprinklerijärjestelmiä, matala- ja korkepainevesisumujärjestelmiä sekä kaasu- ja vaahtojärjestelmiä sekä näiden yhdistelmiä.


Suunnittelu

Suunnittelu


Suunnittelumme lähtökohtana on järjestelmän toimivuus ja käytännöllisyys sekä kustannustehokkaat asennusratkaisut. Haluamme, että asiakas saa käyttöönsä tarpeisiinsa parhaiten vastaavan sammutusratkaisun kuitenkaan kustannustehokkuutta unohtamatta. Suunnittelussa käytössämme on tämän päivän työkalut sekä sääntöjen tuntemus.

Tällä hetkellä suunnittelemme itse vain KVR-kohteita eli emme tee kaupallista suunnittelua. Avustamme kuitenkin mielellämme pätevän kaupallisen suunnittelijan valinnassa.

Asennus

Asennus


Sammutusjärjestelmän asennus toteutetaan hyvässä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Asennustyötä johtaa aina projektille nimetty projektipäällikkö ja asennuksen tekee kokenut ja ammattitaitoinen asennustiimimme.

Toteutamme niin valmiiksi sprinklerisuunniteltuja kohteita kuin KVR-kokonaisratkaisuja, joihin kuuluu sekä suunnittelu että asennus. Tarvittaessa kehitämme myös valmiiksi suunniteltujen kohteiden kustannustehokkuutta - vaarantamatta kuitenkaan järjestelmän sammutustehoa.

 

Sprinklerijärjestelmät

Sprinklerijärjestelmät


Perinteinen sprinklerijärjestelmä on varma ja edullinen sammutusratkaisu, jota käytetty vuosikymmeniä ympäri maailmaa.

Sprinklerijärjestelmän +/-:

+ Alhaisimmat asennus- ja käyttökustannukset

+ Toimintavarmuus

+ Saatavilla piilosuuttimia ja erisävyihin maalattuja sprinklerisuuttimia

+ Kattavat hyväksynnät, sertifikaatit ja palokoetulokset

- Vesilähdevaatimukset

 

Vesisumujärjestelmät

Vesisumujärjestelmät


Vesisumujärjestelmiä käytetään kohteissa, jotka ovat erityisen arkoja vedelle tai kunnan vesilähde ei ole riittävä ja eikä tilaa vesisäiliölle ole. Tarjoamme sekä matala- että korkeapainevesisumujärjestelmiä.

Vesisumujärjestelmän + /-:

+ sammutukseen tarvittava vesimäärä pienempi

+ pienemmät putket

+ vaatimattomampikin vesilähde riittää

- kalliimmat asennus- ja käyttökustannukset

- paljon rajoituksia esim. kattokorkeuksissa

- ei sovellu suuren palokuorman kohteisiin (varastot)

- suutinten tukkeutumisvaara

- paineenkorotusasema välttämätön

 

Kaasu- ja vaahtojärjestelmät

Kaasu- ja vaahtojärjestelmät


Silloin kun vesi sammutusaineena ei toimi, käytetään kaasu- tai vaahtosammutusjärjestelmiä. Suunnittelemme ja asennamme ammattitaidolla myös kaasu- ja vaahtojärjestelmät.

Huolto

Huolto


Jotta sammutusjärjestelmä pysyy aina toimintavalmiina, tarvitsee se ammattitaitoista ja oikea-aikaista huolenpitoa. Tällä hetkellä huollamme ainoastaan kohteita, jotka olemme itse asentaneet.

Konsultointi

Konsultointi


Sammuturatkaisut ovat erikoisratkaisuja, joiden vankkumattomia asiantuntijoita olemme. Autamme mielellämme oikean järjestelmäratkaisun valinnassa sekä muissa sammutusjärjestelmiin liittyvissä erikoiskysymyksissä.